Ben je ooit zo dicht bij de grond geweest dat je het ballonvaren Land of Dreams niet kunt zien?Weet je, wanneer de ballon de grond verlaat en het lijkt alsof hij op het punt staat voor je ogen te barsten?Dat is wat ballonvaren met collega’s je kan brengen.Als je naar je voeten op de grond kijkt, kun je al het werk zien dat je hebt verzet, en kun je beseffen hoeveel steun je hebt gekregen van familie en vrienden.Er is niets zo spannend als het delen in de band die alleen een groepslidmaatschap kan bieden.Of je nu deel uitmaakt van een groter team of gewoon op zoek bent naar een spannend nieuw avontuur, ballonvaren met collega’s is de perfecte manier om van elkaars gezelschap te genieten.

Veelvoorkomende vragen bij ballonvaarten

Je bent misschien bang dat tijd doorbrengen boven de aarde je een zere rug of een gebroken bot zal bezorgen, maar niets is minder waar.Het enige waar u zich tijdens uw ballonvaart zorgen over hoeft te maken, is uw veiligheid.En dat is een kleine prijs voor de ervaring.Maak je geen zorgen als je nog nooit een ballon hebt gemaakt;over een paar dagen tel je de seconden totdat je je ballonfantasie weer kunt beleven.

Om ballonvaren met collega’s werkelijkheid te maken, moet u eerst een goede, veilige plek vinden waar u al uw spullen kunt achterlaten, inclusief maar niet beperkt tot uw tent, reddingsvest en alle andere spullen die u nodig heeft..Zodra u zich op een locatie heeft gevestigd, is het tijd om u op te richten.Je kunt een plek kiezen die niet op de grond ligt of een plek waar een goede landingsafstand is.Zorg ervoor dat uw uitrusting klaar is voordat u vertrekt op uw ballonvaartavontuur.

Zodra u zich op een veilige landingsplaats heeft gevestigd, moet u een ballonvaartbedrijf vinden waarmee u kunt gaan ballonvaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het betalen van kaartjes.Sommige ballonvaartbedrijven bieden introductietarieven voor nieuwe klanten, dus het zou in uw beste belang zijn om een dergelijk bedrijf te vinden als u geïnteresseerd bent in ballonvaren om weg van huis te zijn.Als je iemand kent die een ballonvaart over land heeft gemaakt en onder de indruk was van het landschap, kun je hen ook vragen naar hun ervaringen.Wie weet, kun je de tips die ze met je hebben gedeeld, delen!

Als je eenmaal een ballonvaartbedrijf hebt gekozen dat je de vrijheid geeft om je te verplaatsen en van het landschap te genieten, hoef je alleen nog maar te gaan ballonvaren.U kunt een groot open veld vinden of een veld dat is ingesloten.Het is raadzaam dat u de beste omstandigheden krijgt, zodat u veilig en zonder al te veel risico voor uzelf of uw metgezellen kunt ballonvaren.

In de meeste gevallen moet u bijvoorbeeld een veld vinden met een vlak en schoon oppervlak.Als u zo’n veld niet kunt vinden, probeer dan naar het op één na beste te zoeken.U kunt bijvoorbeeld proberen de weersomstandigheden te onderzoeken in het gebied waar u uw ballon wilt laten landen.Als er bijvoorbeeld kans is op harde wind, is het aan te raden om je ballon voor te bereiden op een landing op een heuvel of op een onverharde plek.Onthoud dat er geen vervanging is voor gezond verstand als het gaat om de voorbereiding op een ballonvaart!

Als je op het land van de ballonvaarder landt, kun je foto’s maken en van het uitzicht genieten.In feite moet dit worden gedaan direct nadat je ballon is geland, omdat je maar een beperkte tijd hebt om te poseren voor foto’s.Voordat u hiermee verder gaat, moet u er echter voor zorgen dat er geen mensen of dieren om u heen zijn, aangezien ze mogelijk naar boven komen en proberen een foto van u te maken.Als ze eenmaal zijn gekomen om een foto van je te halen, draai je dan om en kijk niet achterom.Dat is de beste manier om te voorkomen dat u uzelf in verlegenheid brengt!

Hopelijk heb je een fantastische ballonvaartervaring.Het is belangrijk om te onthouden om veilig te blijven, de instructies op te volgen en uw ogen open te houden als de dingen er een beetje vreemd uitzien.Er is geen vervanging voor gezond verstand als het gaat om ballonvaren en veilig blijven.Veel succes en geniet van je ballonvaart!


Verhuur schermen voor feest of event

Op zoek naar dé eyecatcher op uw event? Make it real met ons aanbod van Led schermen, videowalls …  Scherm huren voor binnen (indoor) en buiten (outdoor). Led scherm huren in een specifiek formaat? De modulaire oplossing van Moduscreen maakt elk formaat en vorm mogelijk.

CONTACTINFO

hello@moduscreen.be
+32 472 84 42 03